Chef Kiko

Profile

Chef Kiko

Chef Kiko é um dos mais prestigiados chefs de cozinha português e autor de três restaurantes: O Talho, A Cevicheria e O Asiático. Os seus pratos privilegiam a criatividade e o espírito de partilha cultural, reinventando receitas tradicionais portuguesas e recriando pratos típicos de outras culturas privilegiando sempre a experiência única de quem os prova. Multifacetado e apaixonado por pensar em novos projectos sobre comida, o Chef Kiko conta já com várias incursões pelo mundo da escrita, com os livros "Comer o Mundo" um conjunto de crónicas e receitas sobre a sua viagem à volta do mundo através do projecto homónimo, "Jantaradas" e "A Cevicheria".

Estudou na escola de cozinha Cordon Bleu e estagiou em conceituados restaurantes como o AM Le Bistro, o Ledoyen, o Eleven e o The Fat Duck.

Actualmente, o Chef Kiko é presença assídua em programas televisivos relacionados com gastronomia.

Chef Kiko

Chef Kiko is one of the most prestigious Portuguese chefs and author of three restaurants: The Butcher, The Cevicheria and The Asian. Its dishes emphasize creativity and the spirit of cultural sharing, reinventing traditional Portuguese recipes and recreating typical dishes from other cultures, always giving priority to the unique experience of those who taste them. Multifaceted and passionate about thinking about new food projects, Chef Kiko already has several incursions into the world of writing, with the books "Eat the World" a set of chronicles and recipes about his trip around the world through the homonymous project, "Jantaradas" and "A Cevicheria".

He studied at the Cordon Bleu cooking school and interned in renowned restaurants such as AM Le Bistro, Ledoyen, Eleven and The Fat Duck.

Currently, Chef Kiko is a frequent presence in television programs related to gastronomy.

Vert1
Vert2
Vert3

Rua Castilho, 39, 13º Andar, Sala C — 1250-068 — Lisbon — Portugal

Chef Kiko

Work

Soon...

+ profile